I väntan på "vaddå"!

Här går jag i förskingringen och väntar på operationen den 1/10. Under tiden har jag tagit diskmaskinen i besittning. Detta innebär att när den är klar med disken är det min uppgift att plocka in i skåpen.
Jag uppskattar att kunna göra nytta med de förmågor jag har just nu.
Raggmunk vet ju alla att jag anser vara ytterligare att av mina uppdrag. Sagt och gjort, jag beställer potatis
osv till hemmet och börjar steka dubbel sats.
 
 
 
I år har luktärtorna inte varit så många. Detta beroende på att familjen varit splittrad mellan två länder och sådd och vattning har varit ...så där! Tackochlov har David varit behjälplig och låtit sakerna överleva.
Här är nog sista luktärten för året.
 
 
Har varit mer och mer anfådd under veckan så igår (söndag 14/9) hämtade Cajsa bilen. Stuvade in mig och rullstolen och åkte till St:Göran (igen). Jag fick genomgå alla koller inklustive lungröntken. Inget ödem, inga pneumecocker, 95-100% syresättning, inget förhöjt CRP o sv. Dessutom högsta blodtrycker jag någonsin haft...120 övre! Alla mätningar bra alltså men det är ändå obehagligt att jag är så anfådd.
Nå väl! Jag tar dagarna som de kommer med en natt emellan och hoppas det går undan till den 1/10. Därefter får jag se vad som händer med mig och hur allt hänger ihop.
 
 

Pysslar vidare

"Så går var dag ifrån vår tid och kommer aldrig mer."
Så sade alltid min mamma när hog gick och lade sig. Jag försöker fylla alla dagarna med olika verksamheter.
Pannkaka är väl alltid ett vinnande koncept. Även om det just nu är lite suddigt!
 
 
Som ni redan vet sitter jag på balkongen och räknar in all flyg som kommer och går till Bromma flygplats. Nu får jag ju lite jobbigt eftersom jag även måste hålla reda på alla luftbalonger som kommer över balkongen.
"Jorden runt på 80 dagar", eller...?
 
 
Idag provgick jag de 10-stegen i trappan. Funkade jättebra så det skall nog inte vara några problem för mig att gå till frissa och hårvård så småningom.
Så var det dags för höstmiddag.  Millis svärfar har levererad egen skjuten älg. Vi köpte kantareller på Klippet och jag försökte fiffa till dem. Allt blev mycket gott och det "blev över till en väst".
 
 

Nu fortsätter dagarna och veckorna så här till jag får lägga in mig på operation den 1/10. Skönt att få detta gjort. Har nu väntat sedan 25/3!
 
 
 
 

RSS 2.0