Lååååååååååååååångfredag

Igår kom Cajsa med familj från Sthlm. D v s Mikael kom i bilen med flickorna som hade skoldag som vanligt. Cajsa hade tagit tåget till Uppsala för att vara med Anki som hade återbesök för sina öron. Något som naturligtvis är jobbigt och säkert känns osäkert eftersom det kommer att ta lång tid innan verkliga resultat vsar sig. Bernikes Johan fanns i Uppsala och tog dem med i sin bil hem till mig i Gävle. Anki var ändå otroligt pigg och läste på våra bloggar intensivt. Dessutom dök Gilla o Claes upp på Skype, så hon fick se o tala med dem. Det var verkligen lyckat.


På långfredagen, som lockade med solsken, var familjerna ute och grillade korv o pinnbröd i ravinen vid Kungsbäck. Här är Peter med svärsonen Oscar . Mikael vänder ryggen till och övriga flaxar väl omkring.








Stilla flyter bäcken mellan de envisa snövallarna. Men ingen tvivlar väl på visionen om en kommande  och efterlängtad vår.









Själv valde jag alternativet sitta hemma i soffan och starta en ny hängmössa åt Elvira, svart med guldtråd. Någon skulle väl också se till att det kunde bli någon middagsmat.
Stillheten får mig nästan att börja slumra till.




Kommentarer
Postat av: Gilla

Fy, vad mycket snö, soffan ser skönare ut!Kram

2010-04-04 @ 17:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0